Skip to main content

Utbildning

Kunskap är makt.

Vi erbjuder utbildningar inom en rad områden för att stärka er inom både arbetsmiljö och hälsa. Om det är det något område som inte finns presenterat, hör av dig så löser vi säkert de också. Kunskap är makt!

BAM (Bättre arbetsmiljö)

BAM är en välrenommerad arbetsmiljöutbildning i tre dagar för dig som vill lära dig arbetsmiljö från grunden.

SAM (Systematiskt arbetsmiljöarbete) i praktiken

Är en fördjupningsutbildning som ger dig kunskaper om hur du i vardagen organiserar, genomför och följer upp arbetsmiljöarbetet på din arbetsplats.

OSA (Organisatorisk och social arbetsmiljö)

Hur kan arbetet ske praktisk med OSA? Önskar du förbättra områden som stress, arbetsmetoder, mobbning och konflikthantering? Denna utbildning syftar till att öka din förståelse för OSA-reglerna och ger praktiska verktyg för att hantera dem

Psykologisk trygghet

Upptäck kraften i psykologisk trygghet för att förbättra teamets prestationer. Få en djupare förståelse för den bakomliggande forskningen och praktiska verktyg för att skapa och upprätthålla psykologisk trygghet på individ-, team- och organisationsnivå.

Hälsa och skiftarbete

Den här utbildningen ger dig med obekväma arbetsider kunskap och praktiksa råd som ger förutsättningar för ett hälsosammare skiftarbete.

Ergonomiutbildning

Kontorsergonomi eller ergonomi vid fysiskt belastande arbete utifrån era behov.

Tema-utbildingar inom stress, alkohol, hälsa, livsstil och/eller fysisk aktivitet

Höj medvetenheten och inspirationen inom ett specifikt område.

Låt oss lära känna varandra.

Vi ser fram emot att lära känna era behov och önskemål bättre. Kontakta oss gärna så vi kan utforska hur vi bäst kan hjälpa er.